30 september 2016
 Posted by Nieuwenhuizen Natuursteen BV

Vt Wonen&design beurs, nog maar 3 dagen.

Vt Wonen&design beurs, nog maar 3 dagen.

VT WONEN&DESIGN BEURS van 27 september t/m 2 oktober 2016! Zien wij u vandaag
(tot 22.00 uur), of aankomend weekend?

Een vloer is de basis van een huis. En die basis moet goed zijn. Er is veel keuze. Weet jij al wat je wilt? Natuursteen of Keramiek.
Kiest u voor een mooie natuurstenen vloer om karakter te geven aan uw woning, doordat geen enkele tegel hetzelfde is en natuursteen de warmte aanneemt van de omgeving, of kiest u liever voor een keramische tegel die tegenwoordig zo gemaakt wordt alsof het lijkt dat u een natuurstenen vloer heeft. Wat dacht u van een houtlook vloer (keramiek) die nagenoeg dezelfde uitstraling heeft als een echte houten vloer, maar dan nog makkelijker in onderhoud.

Naast vloeren zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk, badkamers en keukens! Wij kunnen een complete verbouwing (ook met oog op de toekomst om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen) tot aan uw nieuwbouwwoning voor u in orde maken. Wij bieden u een totaalpakket aan om u te ontzorgen, helemaal afgestemd aan uw behoeftes en wensen.

Bezoek onze stand vrijblijvend of plan alvast een afspraak in onze showroom.

Kiezen is niet altijd makkelijk. Hulp nodig? Kán! Ga naar de stand van Nieuwenhuizen Natuursteen Bv op de Vt wonen & designbeurs van 27 september t/m 2 oktober 2016

 

20160928_224446