Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) bij Nieuwenhuizen Natuursteen

Onder het mom van ‘samen sta je sterker’ juicht Nieuwenhuizen Natuursteen Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) toe. Door samen met de bewoners te bepalen wat de mogelijkheden zijn, kan Nieuwenhuizen Natuursteen beter inspelen op de behoeften en stemmen we vraag & aanbod op elkaar af. Wat levert het op voor u? Lagere productiekosten, sterke cohesie met uw buren en natuurlijk een prachtig interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op.

Samen bouwen met de buren?

Samen met de buren een project aanpakken, zoals een nieuwe keuken, vloer, badkamer of tuin? Bij Nieuwenhuizen Natuursteen denken we zo goed mogelijk met u mee. We hebben veel ervaring op het gebied van bouwen met uw huidige of toekomstige buren. Hierdoor weten u en uw (toekomstige) buren de voordelen, aandachtspunten en natuurlijk alle mogelijkheden met natuursteen.

Bij Nieuwenhuizen Natuursteen bieden we natuursteen uit groeves overal ter wereld en alle bewerkingen zijn mogelijk. Bovendien hebben we een eigen geavanceerde zagerij en een 1500m2 showroom, zodat we u met uw eigen ogen kunt zien welke type natuursteen en toepassing het beste bij uw interieur past.

Met CPO realiseert u uw project niet alleen. Een collectief samenwerkingsverband biedt unieke voordelen. Door deze samenwerking vergroot u de sociale betrokkenheid en leert u uw toekomstige buren kennen nog voordat u er woont. Samen met uw buren profiteert u van elkaars kennis en netwerk en werkt u toe naar het gewenste resultaat voor uw nieuwbouwplan. U en uw buren zijn gezamenlijk opdrachtgever met advies en coaching van bouwkundige professionals.

Samen inkopen, extra inkoopvoordeel

Met het collectief particulier opdrachtgeverschap profiteert u van de financiële voordelen. Uit de praktijk is gebleken dat bouwen via CPO een stuk goedkoper is. Door gezamenlijk in te kopen worden de kosten verspreidt over de deelnemers. Naast het kostenvoordeel, zorgt CPO ook voor een tijdsvoordeel. Nieuwenhuizen Natuursteen is door het collectief inkopen al ter plaatse bij u en uw buren, en kan tegelijkertijd met meerdere mensen werken aan het bouwproject. Dit zorgt voor een snellere oplevering. Benieuwd naar uw voordeel? We gaan graag met u om tafel.

 

Informatie aanvragen


Natuursteen

Meer weten over wat u kunt realiseren met CPO? Kom langs of nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek of volg onze blog.


Wat wij bieden

• Natuursteen
• Keukens
• Badkamers
• Renovatie
• Onderhoud

Adres & contact

Handelsweg 1
5071 NT  Udenhout
013 511 41 40
Openingstijden >
Mail ons >