De luxe van…
… uw versleten natuursteen na renovatie weer als nieuw

Is uw natuursteen gescheurd, of zitten er gaatjes in? Is er schade ontstaan door een ongelukje of vandalisme? Of heeft de tand des tijds genadeloos toegeslagen? Geen nood. Nieuwenhuizen kan praktisch alle soorten natuursteen in ere herstellen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Oh ja: wij renoveren ook keukens.


Onderhoud-renovatie

Vloeren, gevels, terrassen, zwembaden. Niets heeft het eeuwige leven. Toch is natuursteen een product waarvan de levensduur enorm lang gerekt kan worden. Periodiek onderhoud werkt het beste. Maar als dit er niet van is gekomen, kan renovatie een prima uitkomst zijn.

Is uw natuursteen aan renovatie toe? Stuur ons een duidelijke foto met een beschrijving van de problemen, en wij reageren zo spoedig mogelijk. Meestal komen we kostenloos langs voor een nadere inspectie, voordat we een offerte geven. U beslist daarna pas of u de werkzaamheden wel of niet door ons laat uitvoeren.

Alle werkzaamheden

  • Reinigen
  • Scheurreparatie
  • Opvullen van gaten en oneffenheden
  • Vervangen panelen
  • Verwijderen graffiti
  • Polijsten
  • Sealen

Informatie aanvragen


Hoe gaan wij te werk?

1. Inventarisatie

Om welk natuursteen gaat het, hoe is het toegepast en wat zijn de renovatiemogelijkheden? Als die vragen zijn beantwoord, kunnen we een voorlopig advies geven en een kostenschatting maken. 

2. Advies ter plaatse & kosten

Eigen ogen liegen niet. Dus geven we pas een definitieve offerte als we de situatie ter plaatse hebben bekeken. Zodat we niets over het hoofd zien. En wellicht tot betere en goedkopere oplossing kunnen komen.

3. (Voorlopige) planning

U krijgt vooraf een heldere planning, zodat u weet wie er wanneer aanwezig zal zijn. Zijn we onderdeel van een grootscheeps renovatieproject, dan zorgen we zelf voor afstemming met de overige partijen.

4. Sloopwerk & aanpassingen

Eventueel sloopwerk wordt gedaan door ervaren specialisten. Als er aanpassingen nodig zijn (bv nieuw leidingwerk, extra lichtpunten of stopcontacten), dan kunnen wij dit eventueel volledig voor u coördineren en/of uitvoeren.

5. Realisatie

De renovatie van het natuursteen kan beginnen. Stralen, schuren, polijsten, sealen: we doorlopen alle stappen zo vlot mogelijk. Maar vooral met oog voor een excellent eindresultaat.

6. Oplevering en nazorg

Als de werkzaamheden zijn afgerond volgt een uitgebreide inspectie, samen met u. Pas als iedereen tevreden is, worden de gereedschappen opgeborgen. Maar niet voordat we onderhoudsadvies hebben gegeven.


Geen enkel stuk natuursteen is hetzelfde. Daarom brengen pas een offerte voor renovatie uit een gratis inspectie vooraf. Nodig ons gerust uit: een bezoek van Nieuwenhuizen verplicht u tot niets.


Inspectie aanvragenOok voor winkelgevels, -entrees en -interieurs


Entree-natuursteen


Gerenommeerde bedrijven en winkelketens in binnen- en buitenland vertrouwen op de kundigheid van Nieuwenhuizen. Niet alleen omdat we het natuursteen op gevels en in interieurs in schitterende conditie brengen en houden. Maar ook omdat we snel, netjes en zonder achterblijvend afval werken.

Straalt uw winkel of bedrijfpand geen kracht en frisheid meer uit? Vraag Nieuwenhuizen om hulp. Wij maken graag een prijs voor u die u niet kunt weigeren.


 


 


Onderhoudsproducten voor natuursteen bestellen?

Voor het herstellen en onderhouden van natuursteen en keramiek maken wij gebruik van twee professionele merken: HMK en Lithofin.  Afhankelijk van het type natuursteen en de vereiste intensiteit van het onderhoud, bieden deze twee merken tesamen alle mogelijke producten die u nodig kunt hebben.

Neem contact op, geef aan wat voor vloer u heeft en welk type onderhoud u wilt plegen. Wij zullen het juiste product adviseren. Weet u niet zeker welke steensoort u heeft, dan komen wij vrijblijvend langs voor advies.


HMK-natuursteen-onderhoud

Producten bestellen

 


 

Referentieprojecten

• Villa
• Zwembad
• Tuin
• Woonhuis
• Retail
• Kantoor

Wat wij bieden

Natuursteen
Keukens
Badkamers
Renovatie
Onderhoud

Adres & contact

Handelsweg 1
5071 NT  Udenhout
T 013 511 41 40
Mail ons >