De luxe van…
… buitengewone badkamers van topkwaliteit

Natuursteen verrijkt de sfeer in uw badkamer enorm. Mits goed toegepast natuurlijk. Want niet ieder type natuursteen is geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. En niet iedereen weet hoe hij natuursteen moet worden bewerkt en geplaatst. Vertrouw daarom op de kunde van Nieuwenhuizen.


Nieuwenhuizen-badkamer-statuario


Wij verzorgen al decennialang complete badkamers voor onze klanten. En leveren precies even lang natuursteen aan tegelzetters en installatiebedrijven met verstand van natuursteen. Want wij gaan voor niets minder dan het best mogelijke eindresultaat.

Als u een complete badkamer wilt, begeleiden wij het traject van A tot Z. Indien nodig schakelen we specialisten in op het gebied van sloop-, leiding, -vloer en -stucwerk: u heeft er geen omkijken naar. Douchecabines, baden en sanitair vindt u niet in onze eigen showroom; daartoe werken wij samen met een gerenommeerde badkamerspecialist.


Sanitair o.a.
• Villeroy & Boch
• Grohe
• Sphinx
• Hotbath

Keramische tegels o.a.
• Petracer’s
• Cerdisa
• Mosaico
• Ariostea
• Keramisch hout

Informatie aanvragen


Referentieprojecten

Meer weten over de badkamers die wij reeds realiseerden? Nodig ons uit of kom langs voor een persoonlijk gesprek of volg onze blog.

 


 

Renovatie van uw badkamer?
Is uw douchecabine onherstelbaar bedekt met kalkaanslag? Bevalt het bad niet meer? Of bent u helemaal uitgekeken op het tegelwerk? Laat Nieuwenhuizen uw bestaande badkamer onder handen nemen. Zo kunt u in een mum van tijd weer baden in luxe. En houdt u toch geld over om lekker naar de sauna te gaan. Nodig ons uit voor een inventarisatie bij u thuis >

Advies in uw eigen badkamer?
In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen. Maar in uw badkamer kunnen wij veel gerichter advies uitbrengen. Wij gaan dus net zo lief naar onze klanten toe. Ook ‘s avonds en in het weekend, als dat u beter uitkomt.

Nieuwenhuizen blog
Als u wilt weten wat ons dagelijks bezighoudt >

 


 


Van tekentafel tot oplevering

Van-tekentafel-tot-opleveringHeeft u al een vakman in de arm genomen, dan geven wij met liefde en plezier advies over het toepassen van natuursteen. U kunt ook alles aan ons overlaten. Wij zorgen er dan voor dat uw badkamer spik en span wordt opgeleverd.


Samenwerking met …

Nieuwenhuizen-badkamers-partnersWij werken samen met tal van specialisten op badkamergebied. We kunnen alle mogelijke badkamermeubelen en -accessoires leveren, en zelfs de meest complexe wensen tot in de puntjes realiseren.


Alle maatwerk mogelijk

Geavanceerde-zagerijTegels van 43 bij 61 centimeter. Een organisch gevormde wasbak uit één stuk natuursteen. Of een indrukwekkende ‘open boek’-toepassing van een grote plaat exclusief natuursteen. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het op maat.

 

Informatie aanvragen

 


Wat wij bieden

Natuursteen
Keukens
Badkamers
Renovatie
Onderhoud

Adres & contact

Handelsweg 1
5071 NT  Udenhout
T 013 511 41 40
Openingstijden >
Mail ons >