De luxe van…
… maatwerk keukens met oog voor detail

Al ruim 43 jaar houden wij ons bezig met het verwerken van ruwe materialen tot sfeerbepalende elementen. Ons aanbod uitbreiden met keukens was dus een logische volgende stap. Sinds 2013 vonden al velen hun weg naar de eerste etage van ons pand.Uw keuken is een belangrijke pijler onder uw woongeluk. U doet er energie op voor iedere nieuwe dag. En het is het hoofdkwartier voor culinaire ontdekkingsreizen met uw gezin, familie en vrienden. Nieuwenhuizen begrijpt dit. En stelt alles in het werk om van uw keuken een ultieme pijler voor uw woongeluk te maken. In welke prijsklasse u ook zoekt. En in welke stijl u maar wilt.
Afspraak-maken-nh

Wij voeren de volgende merken apparatuur:
• Atag
• BoraBora keukenapparatuur logo 2018
• Falcon
• GaggenauMiele keukenapparatuur logo 2018
• Miele
• Pelgrim
• Siemens
• Smeg

Enkele voorbeelden van onze collectie keukens


Rational Keukens

242_032_cosmo_V01

Keukens bij Nieuwenhuizen is officieel dealer van Rational keukens. Rational combineert al 45 jaar een uitstekend design , met innovatieve technieken en een uitmuntende functionaliteit. Zij stellen net als ons zeer hoge eisen aan techniek, kwaliteit en design.  Het is dan ook niet voor niets dat ze inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd vertegenwoordigt zijn. Laat u overtuigen van deze kwaliteit door een bezoek te brengen aan onze showroom.


NN exclusief maatwerk keukens

Nieuwenhuizen-keukens-limella-FA

NN exclusief biedt u keukens op maat. Geen standaard maatvoering of trends, maar een keuken naar u persoonlijke wensen en smaak. Maar NN exclusief biedt u meer dan alleen keukens. Ook kunnen wij meedenken in bijkeukens, kasten op maat, schuifdeuren en andere diverse interieurprojecten.

NN- Basic

Nieuwenhuizen-keukens-zerox-fm

Met onze BASIC-LINE kunnen wij samen met u de keuken samenstellen naar uw persoonlijke wensen. Voor een betaalbare prijs heeft u een schitterende keuken van Duitse topkwaliteit.

Ontdek-meer-keukens

 

 


Referenties

Meer weten over de keukens die wij reeds realiseerden? Kom langs of nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek of volg onze blog.


Keuken-renovatie-brabant

Renovatie van uw keuken?
Begint uw keuken tekenen van ouderdom te vertonen? Bevalt het werkblad niet meer? Of bent u helemaal uitgekeken op de deuren en panelen? Laat Nieuwenhuizen uw bestaande keuken onder handen nemen. Zo heeft u in een mum van tijd weer een keuken om verliefd op te zijn. En houdt u toch geld over om lekker uit eten te gaan. Nodig ons uit voor een inventarisatie bij u thuis.

Afb. 8

Advies aan uw eigen keukentafel?
In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen. Maar in uw keuken kunnen wij veel gerichter advies uitbrengen. Wij gaan dus net zo lief naar onze klanten toe. Ook ‘s avonds en in het weekend, als dat u beter uitkomt. Nemen wij de koekjes mee.

Nieuwenhuizen blog
Als u wilt weten wat ons dagelijks bezighoudt >Van advies tot nazorg

Pand_NieuwenhuizenDe keuken van uw dromen ontstaat niet zomaar. Dat vergt kennis, inlevingsvermogen en tomeloze inzet. Nieuwenhuizen beheerst deze facetten tot in de puntjes. Zodat de werkelijkheid vaak nóg mooier is dan uw droom.


Realistische 3D-impressie

Nieuwenhuizen-keukens-3dMooie praatjes zijn nog geen plaatjes. En een 2D-tekening spreekt niet voor iedereen tot de verbeelding. Dus bieden wij een driedimensionale weergave van het ontwerp, voordat u beslist. Gratis. Dat spreekt wat ons betreft voor zich.


Maatwerk uit eigen zagerij

Geavanceerde-zagerij
Wij kunnen ieder gewenst detail realiseren in eigen werkplaats. En natuursteen werkbladen vindt u sowieso nergens beter, mooier en goedkoper. Ook als u extravagante wensen heeft.

Afspraak-maken-nh


Wat wij bieden

Natuursteen
Keukens
Badkamers
Renovatie
Onderhoud
Projectcenter

Adres & contact

Handelsweg 1
5071 NT  Udenhout
T 013 511 41 40
F 013-5114230
Openingstijden >
Mail ons >