De luxe van….

Het beste keramiek uit alle werelddelen

Wie keramiek / keramische tegels zoekt, kan niet om Nieuwenhuizen heen. Dankzij rechtstreekse contacten met leveranciers wereldwijd vindt u bij ons de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de eerlijkste prijs.

 

 

Keramische tegels

De basis van keramische tegels is aarde dat wordt gebakken op temperaturen van 1.000 tot 1.250 graden.Een goede keramische tegel staat ook wel bekend als het meest duurzame en gebruiksvriendelijkste van alle soorten vloeren. Om de tegel steviger te maken worden er mineralen aan toegevoegd en een glazuurlaagje dat in alle kleuren kan worden aangebracht maakt de tegel waterbestendig. Deze tegel is dus praktisch in het gebruik maar ook zeker decoratief.

 

Geen standaard tegel maar een sierlijke tegel

Wilt u wat anders dan de standaard tegels of juist de standaard tegels onderbreken met een strook vrolijke tegels? Er zijn verschillende sierlijke tegels. Dit zijn keramische tegels maar dan met unieke patronen. Dit soort tegels worden veelal toegepast in de hal, op keukenwanden of bijvoorbeeld als strook achter het toilet of de douche.

Een greep uit ons keramiek / keramisch assortiment;

Eén van de vele sierlijke tegels. 

 

 

Keramische tegels zijn erg makkelijk in het onderhoud. Doordat de tegel op hoge temperatuur gebakken wordt branden de poriën dicht waardoor zich geen vuil tussen de tegels kan nestelen. Het oppervlakkig liggende vuil haalt u gemakkelijk weg tijdens uw wekelijkse schoonmaak.